Predstavljamo - Jadranski arhipelag, akvatorij Split

18.4.2012. 14:56:00
Predstavljamo - Jadranski arhipelag, akvatorij Split

Dragi ljubitelji Jadrana,

Predstavljamo vam prvu od šest publikacija Hrvatskog hidrografskog instituta, kojima ćemo prezentirati istočnu obalu Jadranskoga mora. Namjera nam je da kao službena institucija Republike Hrvatske, zadužena za sigurnost plovidbe na moru, predstavimo naše znanje i iskustvo nautičarima radi kvalitetnog planiranja boravka u ovom akvatoriju, te da im omogućimo što sigurniju plovidbu Jadranom.

Iako se naša uloga temelji na prikupljanju, analiziranju i predstavljanju službenih podataka, nastojimo pratiti sve veće zahtjeve tržišta koje se brzo prilagođava novoj tehnologiji te rastućoj potrebi nautičara za korisnim informacijama. Pokušali smo predvidjeti vaše potrebe, prepoznati vaše navike, zadovoljiti vaše želje i pripremiti vam poneko ugodno iznenađenje. Željeli smo prezentirati Jadran na način koji je vama najdraži: otkriti njegovu neizmjernu ljepotu, odškrinuti jedan dio njegove duše. Nastojali smo biti drukčiji od ostalih, inovativniji i precizniji. Pri tome nismo zaboravili da namjera inovacije nije samo dobro dizajniran proizvod. Cilj je naše inovativne publikacije da njeni korisnici budu kvalitetno informirani.

Zbog vas je i nastala ova knjiga, sa željom da svim nautičarima približimo bogatstvo i raznolikost naše obale. Ali ne samo nautičarima. Ona će koristiti svim ljubiteljima mora i otoka, pa i onima kojima su otoci stalno mjesto boravka. Temelji se na viziji koja se stvarala uspješnom suradnjom djelatnika i vanjskih suradnika Instituta, zaljubljenika u Jadran. Svima im od srca hvala.

Želja nam je da ovakvom kombinacijom iskustva i kreativnosti zajednički stvaramo buduća izdanja. Stoga vas pozivamo, kao suradnike, da svoja iskustva plovidbe Jadranom podijelite s nama, te na taj način svojim zapažanjima doprinesete sigurnoj plovidbi Jadranom, na obostrano zadovoljstvo.

Welcome aboard!

Sve karte i publikacije mogu se kupiti kod naših ovlaštenih distributera.

Zadnje vijesti