Održan sastanak s predstavnicima tvrtke Garmin i njezine podružnice Navionics

19.8.2020. 14:31:00
Održan sastanak s predstavnicima tvrtke Garmin i njezine podružnice Navionics

Dana 12. kolovoza 2020. u prostorijama Hrvatskog hidrografskog instituta održan je sastanak između predstavnika HHI-a i tvrtke Garmin Ltd. te njezine podružnice Navionics. Hrvatsku je predstavljala ravnateljica Vinka Kolić zajedno sa svojim pomoćnicima i suradnicima, dok su Garmin predstavljali glavni savjetnik i potpredsjednik uprave Andrew Etkind, glavna i odgovorna osoba za licenciranje, predstavnik podružnice Navionics Paolo Cignoni te direktor podružnice Garmin Hrvatska Neven Čolić. Na sastanku se raspravljalo o važnim temama korištenja nautičkih podataka u izvedenim proizvodima tvrtke Garmin i njezinih podružnica, potpisivanja ugovora o licenci u svrhu korištenja podataka HHI-a preko hidrografskog ureda Ujedinjenog Kraljevstva (UKHO) te o uvjetima buduće suradnje.

Sastanak je zaključen donošenjem zajedničkog Plana aktivnosti kao i uvjeta buduće suradnje između tvrtke Garmin i njezinih podružnica i HHI-a.

Zadnje vijesti

28.11.2023.
HHI na IHO Alumni seminaru

U organizaciji Međunarodne hidrografske organizacije (IHO), pod pokroviteljstvom Zaklade Nippon, od 25. do 27. listopada 2023. u Londonu je održan treći po redu CHART Project Alumni Seminar. Na trodnevni seminar pozvani su polaznici iz nacionalnih hidrografskih ureda koji su dosada stekli status pomorskog kartografa...

opširnije HHI na IHO Alumni seminaru