Održan sastanak s predstavnicima tvrtke Garmin i njezine podružnice Navionics

19.8.2020. 14:31:00
Održan sastanak s predstavnicima tvrtke Garmin i njezine podružnice Navionics

Dana 12. kolovoza 2020. u prostorijama Hrvatskog hidrografskog instituta održan je sastanak između predstavnika HHI-a i tvrtke Garmin Ltd. te njezine podružnice Navionics. Hrvatsku je predstavljala ravnateljica Vinka Kolić zajedno sa svojim pomoćnicima i suradnicima, dok su Garmin predstavljali glavni savjetnik i potpredsjednik uprave Andrew Etkind, glavna i odgovorna osoba za licenciranje, predstavnik podružnice Navionics Paolo Cignoni te direktor podružnice Garmin Hrvatska Neven Čolić. Na sastanku se raspravljalo o važnim temama korištenja nautičkih podataka u izvedenim proizvodima tvrtke Garmin i njezinih podružnica, potpisivanja ugovora o licenci u svrhu korištenja podataka HHI-a preko hidrografskog ureda Ujedinjenog Kraljevstva (UKHO) te o uvjetima buduće suradnje.

Sastanak je zaključen donošenjem zajedničkog Plana aktivnosti kao i uvjeta buduće suradnje između tvrtke Garmin i njezinih podružnica i HHI-a.

Zadnje vijesti

21.4.2021.
Novo izdanje publikacija na engleskom jeziku Adriatic Sea Pilot, Volume I i Adriatic Sea Pilot, Volume II

Peljar za male brodove službena je pomorska navigacijska publikacija u izdanju Hrvatskog hidrografskog instituta. Njezin je sadržaj usklađen s preporukama Međunarodne hidrografske organizacije (IHO) te s dobrom praksom nacionalnih hidrografskih ureda u izradi službenih publikacija te vrste. Poštujući ta načela i vodeći računa o...

opširnije Novo izdanje publikacija na engleskom jeziku Adriatic Sea Pilot, Volume I i Adriatic Sea Pilot, Volume II