Održan sastanak s predstavnicima tvrtke Garmin i njezine podružnice Navionics

19.8.2020. 14:31:00
Održan sastanak s predstavnicima tvrtke Garmin i njezine podružnice Navionics

Dana 12. kolovoza 2020. u prostorijama Hrvatskog hidrografskog instituta održan je sastanak između predstavnika HHI-a i tvrtke Garmin Ltd. te njezine podružnice Navionics. Hrvatsku je predstavljala ravnateljica Vinka Kolić zajedno sa svojim pomoćnicima i suradnicima, dok su Garmin predstavljali glavni savjetnik i potpredsjednik uprave Andrew Etkind, glavna i odgovorna osoba za licenciranje, predstavnik podružnice Navionics Paolo Cignoni te direktor podružnice Garmin Hrvatska Neven Čolić. Na sastanku se raspravljalo o važnim temama korištenja nautičkih podataka u izvedenim proizvodima tvrtke Garmin i njezinih podružnica, potpisivanja ugovora o licenci u svrhu korištenja podataka HHI-a preko hidrografskog ureda Ujedinjenog Kraljevstva (UKHO) te o uvjetima buduće suradnje.

Sastanak je zaključen donošenjem zajedničkog Plana aktivnosti kao i uvjeta buduće suradnje između tvrtke Garmin i njezinih podružnica i HHI-a.

Zadnje vijesti

6.3.2024.
HHI domaćin sastanka pomorskih administracija Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore

Dana 4. i 5. ožujka 2024. godine u Hrvatskom hidrografskom institutu u Splitu održan je prvi radni sastanak pomorskih administracija država istočnog Jadrana Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Hrvatsku delegaciju predstavljali su čelni ljudi iz Uprave sigurnosti plovidbe Ministarstva mora...

opširnije HHI domaćin sastanka pomorskih administracija Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore