Informacija o radu Hrvatskog hidrografskog instituta tijekom trajanja pandemije COVID-19

24.3.2020. 13:26:00

Ovim putem Vas obavještavamo kako je HHI u svrhu neprekinutog nastavka poslovanja u uvjetima pandemije COVID-19 te osiguranja zdravlja i sigurnosti svojih djelatnika i klijenata poduzeo slijedeće privremene mjere:

  • Rad djelatnika HHI-a organiziran je u skladu s Odlukom Vlade Republike Hrvatske o organizaciji rada tijela državne uprave za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 i Uputom o postupanju trgovačkim društvima i organizacijskim cjelinama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture a vezano uz ograničenje kretanja i okupljanja uslijed djelovanja zaraze novim virusom COVID-19.
    Pri tome će HHI i dalje nastojati osigurati normalni tijek poslovanja, uključujući i komunikaciju preko telefona ili elektroničkom poštom. Sva putovanja zaposlenika su zabranjena, a terenski poslovi ograničeni. 
  • Sve posjete HHI-u su do daljnjega zabranjene.
  • Preporuka je da se u idućem razdoblju svi sastanci (interni i sastanci s klijentima) obavljaju isključivo putem videokonferencija. U tu svrhu je prema dogovoru moguće organizirati videokonferencije.
  • Radno vrijeme HHI-a ostaje kao i do sada, odnosno radnim danom od 7.30 do 15.30.
  • Pozivaju se pomorci da obavijeste Nautički odjel Hrvatskog hidrografskog instituta o svim promjenama na plovnim putevima, otkrivenim opasnostima za plovidbu, uočenim promjenama na pomoćnim navigacijskim sredstvima i predlože potrebne promjene na kartama i navigacijskim publikacijama.

Dostupni smo na sljedećim kontakt brojevima i e-mail adresama:

SLUŽBA NACIONALNOG KOORDINATORA ZA RADIONAVIGACIJSKE OBAVIJESTI (24/7/365):
mob: 098 233 450,
tel: 021/308 845,
fax: 021/308 829
e-mail: naut@hhi.hr
e-mail: navtex@hhi.hr

OSTALI KONTAKTI:
tel: 021/308 803, 308 800
fax: 021/347 242
e-mail: office@hhi.hr (službeni  e-mail HHI-a)
e-mail: vinka.kolic@hhi.hr

Gore navedene mjere podložne su dodatnim izmjenama, zavisno o razvoju situacije te vrijede do daljnjega.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Ravnateljica
Vinka Kolić, mag.ing.admin.nav.

Zadnje vijesti

6.3.2024.
HHI domaćin sastanka pomorskih administracija Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore

Dana 4. i 5. ožujka 2024. godine u Hrvatskom hidrografskom institutu u Splitu održan je prvi radni sastanak pomorskih administracija država istočnog Jadrana Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Hrvatsku delegaciju predstavljali su čelni ljudi iz Uprave sigurnosti plovidbe Ministarstva mora...

opširnije HHI domaćin sastanka pomorskih administracija Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore