Informacija o radu Hrvatskog hidrografskog instituta tijekom trajanja pandemije COVID-19

24.3.2020. 13:26:00

Ovim putem Vas obavještavamo kako je HHI u svrhu neprekinutog nastavka poslovanja u uvjetima pandemije COVID-19 te osiguranja zdravlja i sigurnosti svojih djelatnika i klijenata poduzeo slijedeće privremene mjere:

  • Rad djelatnika HHI-a organiziran je u skladu s Odlukom Vlade Republike Hrvatske o organizaciji rada tijela državne uprave za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 i Uputom o postupanju trgovačkim društvima i organizacijskim cjelinama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture a vezano uz ograničenje kretanja i okupljanja uslijed djelovanja zaraze novim virusom COVID-19.
    Pri tome će HHI i dalje nastojati osigurati normalni tijek poslovanja, uključujući i komunikaciju preko telefona ili elektroničkom poštom. Sva putovanja zaposlenika su zabranjena, a terenski poslovi ograničeni. 
  • Sve posjete HHI-u su do daljnjega zabranjene.
  • Preporuka je da se u idućem razdoblju svi sastanci (interni i sastanci s klijentima) obavljaju isključivo putem videokonferencija. U tu svrhu je prema dogovoru moguće organizirati videokonferencije.
  • Radno vrijeme HHI-a ostaje kao i do sada, odnosno radnim danom od 7.30 do 15.30.
  • Pozivaju se pomorci da obavijeste Nautički odjel Hrvatskog hidrografskog instituta o svim promjenama na plovnim putevima, otkrivenim opasnostima za plovidbu, uočenim promjenama na pomoćnim navigacijskim sredstvima i predlože potrebne promjene na kartama i navigacijskim publikacijama.

Dostupni smo na sljedećim kontakt brojevima i e-mail adresama:

SLUŽBA NACIONALNOG KOORDINATORA ZA RADIONAVIGACIJSKE OBAVIJESTI (24/7/365):
mob: 098 233 450,
tel: 021/308 845,
fax: 021/308 829
e-mail: naut@hhi.hr
e-mail: navtex@hhi.hr

OSTALI KONTAKTI:
tel: 021/308 803, 308 800
fax: 021/347 242
e-mail: office@hhi.hr (službeni  e-mail HHI-a)
e-mail: vinka.kolic@hhi.hr

Gore navedene mjere podložne su dodatnim izmjenama, zavisno o razvoju situacije te vrijede do daljnjega.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Ravnateljica
Vinka Kolić, mag.ing.admin.nav.

Zadnje vijesti

28.11.2023.
HHI na IHO Alumni seminaru

U organizaciji Međunarodne hidrografske organizacije (IHO), pod pokroviteljstvom Zaklade Nippon, od 25. do 27. listopada 2023. u Londonu je održan treći po redu CHART Project Alumni Seminar. Na trodnevni seminar pozvani su polaznici iz nacionalnih hidrografskih ureda koji su dosada stekli status pomorskog kartografa...

opširnije HHI na IHO Alumni seminaru