HHI na 17. Festivalu znanosti

3.4.2019. 16:08:00
HHI na 17. Festivalu znanosti

Dana 8. travnja 2019. Hrvatski hidrografski institut (HHI) će sudjelovati na 17. Festivalu znanosti, koji se održava od 08. do 13. travnja 2019. godine diljem Hrvatske, na temu „Boje“. Sudionici će imati priliku upoznati se pobliže s radom HHI-ja i razgledati dio opreme koju HHI koristi za istraživanje mora, kao i navigacijska sredstva i nautičke publikacije, a za školarce održat će se Kviz općeg znanja "Pomorac istraživač" te demonstracija načina vezivanja konopa (brodski čvorovi).

HHI u sklopu festivala izložit će svoje promotivne materijale i interaktivne sadržaje na dan svečanog otvaranja Festivala znanosti, 08. travnja 2019. godine (ponedjeljak) od 10:00 do 13:00h na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu.

Više o samoj manifestaciji, sudionicima, kao i cjelokupni bogati program možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Veselimo se Vašem dolasku!

Zadnje vijesti

21.4.2021.
Novo izdanje publikacija na engleskom jeziku Adriatic Sea Pilot, Volume I i Adriatic Sea Pilot, Volume II

Peljar za male brodove službena je pomorska navigacijska publikacija u izdanju Hrvatskog hidrografskog instituta. Njezin je sadržaj usklađen s preporukama Međunarodne hidrografske organizacije (IHO) te s dobrom praksom nacionalnih hidrografskih ureda u izradi službenih publikacija te vrste. Poštujući ta načela i vodeći računa o...

opširnije Novo izdanje publikacija na engleskom jeziku Adriatic Sea Pilot, Volume I i Adriatic Sea Pilot, Volume II