Mobilna web-aplikacija „Cro Nav Supportˮ

10.5.2021. 8:44:00
Mobilna web-aplikacija „Cro Nav Supportˮ

Hrvatski hidrografski institut objavio je mobilnu web-aplikaciju „Cro Nav Supportˮ koja je namijenjena za informativno praćenje Navigacijskih radiooglasa i Oglasa za pomorce na mobilnim telefonima.

Aplikaciju na hrvatskom i engleskom jeziku možete preuzeti na svoje mobilne uređaje na https://cns.hhi.hr ili skeniranjem QR koda.

Oglas za pomorce (OZP) mjesečno je izdanje Hrvatskog hidrografskog instituta kojim se održavaju pomorske karte i publikacije. Podaci koji su objavljeni u aplikaciji nisu službeni podaci. Za pretplatu na službeno tiskano izdanje OZP-a obratite se našim ovlaštenim distributerima.

Pregled radiooglasa putem aplikacije ne može biti zamjena za praćenje radiooglasa putem obalnih radiopostaja, niti oslobađa zapovjednike i/ili članove posada od odgovornosti za praćenje tih oglasa.

Zadnje vijesti

28.11.2023.
HHI na IHO Alumni seminaru

U organizaciji Međunarodne hidrografske organizacije (IHO), pod pokroviteljstvom Zaklade Nippon, od 25. do 27. listopada 2023. u Londonu je održan treći po redu CHART Project Alumni Seminar. Na trodnevni seminar pozvani su polaznici iz nacionalnih hidrografskih ureda koji su dosada stekli status pomorskog kartografa...

opširnije HHI na IHO Alumni seminaru