Hrvatskom hidrografskom institutu dodijeljeno priznanje Ministarstva mora, prometa i infrastrukture za doprinos u unaprjeđenju pomorske znanosti i obrazovanja

9.12.2021. 8:54:00

Povodom tradicionalne proslave blagdana sv. Nikole, zaštitnika pomoraca i brodaraca, 6. prosinca 2021. u Novalji na otoku Pagu održani su Dani hrvatskog pomorstva i unutarnje plovidbe, u organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

U sklopu proslave održana je Konferencija o pomorstvu i unutarnjoj plovidbi te svečana akademija, na kojoj su dodijeljene nagrade i priznanja osobama i institucijama koje su dale poseban doprinos razvoju pomorstva i unutarnje plovidbe u Hrvatskoj.

Nagrada za doprinos u unaprjeđenju pomorske znanosti i obrazovanja dodijeljena je Hrvatskom hidrografskom institutu.

U ime ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, nagradu je ravnateljici Hrvatskog hidrogafskog instituta Vinki Kolić uručio državni tajnik Josip Bilaver.

Objava Ministarstva mora, prometa i infrastrukture o Danima hrvatskog pomorstva i unutarnje plovidbe 2021. može se pronaći na sljedećem linku:

Zadnje vijesti

28.11.2023.
HHI na IHO Alumni seminaru

U organizaciji Međunarodne hidrografske organizacije (IHO), pod pokroviteljstvom Zaklade Nippon, od 25. do 27. listopada 2023. u Londonu je održan treći po redu CHART Project Alumni Seminar. Na trodnevni seminar pozvani su polaznici iz nacionalnih hidrografskih ureda koji su dosada stekli status pomorskog kartografa...

opširnije HHI na IHO Alumni seminaru