Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju od 2012. do 2014.

12/10/2014 1:30:00 PM

Po uzoru na prošlogodišnji izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj, koji je pobudio veliki interes javnosti, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i ove godine pokreće Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2012.-2014. u cilju daljnje prezentacije uspješnih projekata financiranih EU sredstvima.

Projekti su nominirani od strane regionalnih razvojnih agencija (regionalnih koordinatora), a pokrivaju brojna područja: poduzetništvo i razvoj poslovne infrastrukture, istraživanje i inovacije, zaštitu okoliša, socijalnu uključenost i zapošljavanje te poljoprivredu i zastupljeni su na području cijele Hrvatske, od Srijema i Slavonije preko Zagreba i Like, do Istre i Dalmacije.

Koji su projekti nominirani, kakav je značaj nominiranih projekata za razvoj određenog područja i poboljšanje životnih uvjeta lokalnog stanovništva te kako glasovati možete saznati ako kliknete ovdje.

Pomozite nam u promoviranju uspješnih lokalnih EU projekata i usput se informirajte o tome što je sve moguće financirati sredstvima Europske unije. Možda vam ovi uspješni primjeri pomognu da i sami dobijete ideju za projekt i da je prijavite za sredstva iz europskih fondova.

Latest