23. Međunarodna konferencija tiskarstva, dizajna i grafičkih komunikacija

9/12/2019 3:56:00 PM
23. Međunarodna konferencija tiskarstva, dizajna i grafičkih komunikacija

U organizaciji Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i ostalih organizatora, te Hrvatskog hidrografskog instituta kao jednog od suorganizatora, otvorena je 23. Međunarodna konferencija tiskarstva, dizajna i grafičkih komunikacija "Blaž Baromić 2019." u Senju 11. rujna 2019. godine. Konferencija će trajati do 14. rujna 2019. godine.

Razvoj grafičke tehnologije, novi izazovi koji se svakodnevno postavljaju pred grafički dizajn te utjecaj koji imaju svi oblici komunikacija koji se ostvaruju kroz grafičke i srodne medije dovode do stalne potrebe razmjene znanstvenih i stručnih saznanja i iskustava u području tiskarstva, dizajna i grafičkih komunikacija. Kroz događanja na Konferenciji, predavanja, posterske prikaze, radionice i seminare, izložbe, formalna i neformalna druženja sudionika, prikazat će se najnovija dostignuća u ovim i pratećim područjima.

Ove godine, neke od osnovnih tema Konferencije su: povijest tiskarstva, knjige i pisma, grafičke komunikacije i mediji, grafički dizajn, fotografija, izdavaštvo, priprema za tisak, tisak, dorada, ambalaža... i ostale teme vezane uz tiskarstvo, dizajn i grafičke komunikacije.

Više o samoj konferenciji, kao i cjelokupni program možete pronaći na sljedećim poveznicama:

http://pdc-conference.com/

https://www.grf.unizg.hr/konferencije-seminari-skupovi/

Latest