Izdavanje knjižice predloženih prekograničnih nautičkih ruta Hrvatska - Crna Gora

22.10.2012. 15:55:00
Izdavanje knjižice predloženih prekograničnih nautičkih ruta Hrvatska - Crna Gora

U sklopu EU-IPA projekta prekogranične suradnje između institucija Hrvatske i Crne Gore po nazivom „Zajednička promocija i unapređenje razine sigurnosti nautičkog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na Crnogorskom primorju„ - “NAUTOUR", Hrvatski hidrografski institut kao vodeći partner cijelog projekta dovršio je aktivnost izrade i izdavanja publikacije (tvz. Knjižice, engl. Booklet) sa preporučenim nautičkim prekograničnim rutama (Hrvatska-Crna Gora) za jedrilice, motorne brodice i megajahte.

Knjižica predloženih prekograničnih nautičkih ruta je informativna publikacija (nije službena i nije za navigaciju), koja objedinjava niz korisnih informacija za nautičare o predmetnom području (Dubrovačko-neretvanska županija i Crna Gora), propise, popise marina, lučkih kapetanija i ispostava itd. kao i preporučene nautičke prekogranične rute (Hrvatska-Crna Gora) za jedrilice, motorne brodice i megajahte.

Knjižica predloženih prekograničnih nautičkih ruta tiskana je na Hrvatskom, Crnogorskom i Engleskom jeziku te će se besplatno dijeliti nautičarima. Isto tako svi zainteresirani mogu vidjeti sadržaj knjižice i preuzeti je na internetskoj stranici projekta (www.nautour.info).

Zadnje vijesti