IPA - Poziv za sudjelovanje na Okruglom stolu

4.6.2012. 16:27:00

S osobitim zadovoljstvom Vas pozivamo da sudjelujete na Okruglom stolu povodom implementacije projekta „Zajednička promocija i unaprjeđenje nivoa sigurnosti nautičkog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na Crnogorskom primorju - Nautour" koji je financiran sredstvima EU u okviru IPA prekograničnog programa Hrvatska - Crna Gora.

Osnovni cilj projekta je unapređenje turističkog (posebno nautičkog) potencijala Dubrovačko-neretvanske županije i Crnogorskog primorja kroz zajedničku promidžbu kao jedinstvene turističke cjeline bogatog kulturnog i prirodnog nasljeđa, kroz povećanje kvalitete usluge te kroz podizanje razine sigurnosti u nautičkom turizmu.

U tu će se svrhu:

  • izraditi i održavati web stranica namijenjena nautičarima koji posjećuju predmetno područje,
  • napisati nautičko - turistički vodiči područja za jahte (jedrilice i motorne) i megajahte (preko 30 m duljine),
  • osmisliti prekogranične nautičko-turističke plovidbene rute za jahte (jedrilice i motorne) i megajahte,
  • organizirati okrugle stolove, prezentacije i promocije projekta,
  • organizirati institucionalno jačanje i podršku uspostavi Hidrografskog i oceanografskog odjela unutar Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore i dr.

Okrugli stol će se održati u utorak 05. 06. 2012. godine na Sveučilištu u Dubrovniku (Ćira Carića 4) s početkom u 10:00 sati u prostoriji D 01.

Najljubaznije Vas molimo da nam što prije potvrdite svoje učestvovanje putem Emaila: jelena.dubelj@unidu.hr ili telefona 385 20 445-843.

Više informacija na stranicama projekta

Dokumenti

Zadnje vijesti