Festival znanosti u Hrvatskom hidrografskom institutu

21.4.2023. 15:21:00
Festival znanosti u Hrvatskom hidrografskom institutu

U okviru ovogodišnjeg Festivala znanosti, 25. travnja 2023., od 10:00 do 14:00 sati organizirat će se prezentacija rada Hrvatskog hidrografskog instituta pod nazivom „Priča o povijesti i sadašnjosti hidrografije u Hrvatskom hidrografskom institutu”.

Aktivnost je namijenjena učenicima, studentima i građanima te je prilagođena uzrastu posjetitelja, a sastojat će se od dva dijela: u izložbenom prostoru HHI-ja posjetiteljima će biti predstavljena hidrografska djelatnost na Jadranu u razdoblju od francuske vladavine do XXI. stoljeća, dok će u drugom dijelu aktivnosti biti predstavljena moderna hidrografija.

Prijava (na marko.mlinar@hhi.hr ili office@hhi.hr) je obavezna, a za učenike i studente molimo i prisutnost voditelja grupe. Aktivnosti s grupama planirane su svakog punog sata. Zainteresirane građane molimo da dođu u 13 sati.

Svakako preporučujemo i druge programe ovogodišnjeg Festivala znanosti, čije su teme Priroda i društvo, a cjelokupni program možete pronaći na https://www.festivalznanosti.hr/files/file/2023/split/SPLIT-FZ-2023-program_18.04.pdf

Zadnje vijesti