Pravne napomene

Zaštita izdanja HHI-a

Bez pismenog odobrenja Hrvatskog hidrografskog instituta nije dopušteno skeniranje i umnožavanje (djelomično ili u cijelosti) pomorskih karata i publikacija izdanja HHI.


Uvjeti korištenja

Svi podaci, informacije, dokumenti i slike objavljeni na web adresi www.hhi.hr vlasništvo su Hrvatskog hidrografskog instituta (HHI), te se mogu koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba, sukladno važećem zakonu o autorskim pravima.

Reproduciranje, distribuiranje ili na bilo koji način korištenje podataka, informacija, dokumenata ili slika sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe dozvoljeno je samo uz prethodno pismeno dopuštenje vlasnika autorskih prava.

Podaci sadržani na ovim stranicama nisu i ne mogu se smatrati službenim podacima, te se ne mogu koristiti za sigurnost plovidbe. Službeni podaci se nalaze u tiskanim izdanjima HHI, koja se mogu nabaviti kod ovlaštenih distributera.

HHI ne snosi odgovornost za eventualnu netočnost informacija, štetu nastalu korištenjem takvih informacija, štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s linkova upućenih s ovog weba, kao i eventualnim nefunkcioniranjem stranica.


Zaštita privatnosti

HHI poštuje anonimnost i privatnost korisnika ovog weba. Svi osobni podaci korisnika prikupljeni prilikom registracije ili ispunjavanja obrazaca koriste se isključivo radi boljeg razumijevanja potreba korisnika, informiranja putem e-mail adrese u kategoriji koju korisnik sam izabere, za odgovore na postavljene upite, davanje informacija koje je korisnik zatražio, te analize i statistike posjećenosti web stranicama.

HHI se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

HHI zadržava pravo izmjene, dopune ili na drugi način promjene sadržaja web stranica, uvjeta korištenja i politike privatnosti bez prethodne najave u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovoran za posljedice proizašle iz takvih promjena.

Copyright © HHI Split. Sva prava pridržana.